Praktijknieuws – Huisartsenpraktijk Bilthoven – Bilthoven
Header afbeelding
Julianalaan 17a 3722 GD Bilthoven Tel:030-228 0353

Praktijknieuws

Moet ik naar de dokter?

Hardnekkige huiduitslag of een kind met koorts? Iedereen twijfelt wel eens of een bezoek aan de huisarts nodig is.

Moet ik naar de dokter? is volledig gericht op het uitvoeren van digitale zelftriage door patiënten. De applicatie is 24 uur per dag te gebruiken en geschikt gemaakt voor patiënten met lage gezondheidsvaardigheden. Gebruikers hebben gemiddeld minder dan 1 minuut nodig voor het doorlopen van een digitale triage.

DOWNLOAD NU DE GRATIS APP!


Griepvaccinatie 2022

De jaarlijkse griepvaccinatie vindt, net als vorig jaar, plaats in het H.F. Witte Centrum op vrijdagochtend 18 november a.s.

Het tijdstip waarop u wordt uitgenodigd is afhankelijk van uw achternaam, een overzicht hiervan ontvangt u bij de uitnodiging voor de griepvaccinatie. U krijgt de vaccinatie in de linker bovenarm. Wilt u daar met uw kleding rekening mee houden? Indien u verhinderd bent, dan bestaat er de mogelijkheid om op vrijdagmiddag 18 november  tussen 13.00 en 16.00 uur alsnog een griepprik te komen halen.

Let op: als u gezondheidsklachten heeft die kunnen duiden op een covid19 besmetting, neemt u dan contact op met de huisartsenpraktijk en kom de griepprik niet halen!


Boostercampagne covid19 vaccinatie

Binnenkort start de boostercampagne voor de covid19 vaccinatie.
De daarvoor opgestelde route is als volgt:
1. alle patiënten van 60 jaar en ouder worden door de GGD uitgenodigd (niet mobiele kwetsbare ouderen zullen door de huisartsenpraktijk gevaccineerd worden)
2. alle patiënten tussen 12-60 jaar met medische indicatie worden door de huisarts uitgenodigd (begin oktober) De vaccinatie is bij de GGD, wij sturen alleen de uitnodiging hiervoor
3. Zorgmedewerkers worden door hun werkgever opgeroepen (vaccinatie via de GGD)
4. alle overige patiënten van 12 jaar en ouder krijgen vervolgens in de media een oproep een afspraak te maken voor de vaccinatie. Zij worden dus niet opgeroepen.

Twijfelt u over het halen van de vaccinatie? Neem dan contact op met de twijfeltelefoon: 088-755577