Praktijknieuws – Huisartsenpraktijk Bilthoven – Bilthoven
Julianalaan 17a 3722 GD Bilthoven Tel:030-228 0353
Header afbeelding

Praktijknieuws

Nieuwe collega’s 

Per 1 januari zijn twee nieuwe collega- huisartsen gestart in de praktijk. Dr Tran werkt op vrijdag voor Dr Asgarali en Dr van Hagen werkt op woensdag en vrijdag voor Dr Thuijs. In vakanties zult u beiden vaker tegenkomen. Hieronder stellen zij zich aan u voor. We kijken uit naar een langdurige samenwerking met elkaar!

Mijn naam is Lan Tran en ik ben sinds december 2023 een vast gezicht op vrijdag in de praktijk van dr Asgarali. Ik ben ook regelmatig werkzaam op andere dagen. De huisartsopleiding heb ik in Nijmegen afgerond en deze gezellige stad heb ik in 2023 ingeruild voor Hilversum waar ik nu met mijn vriend samenwoon. Ik ben altijd geïnteresseerd in de patiënt in plaats van alleen de klacht waarmee iemand komt. Verder heb ik als huisarts speciale interesse in ouderenzorg, spoedeisende geneeskunde en kleine chirurgie.

 

 

Hallo, ik ben Suzan van Hagen, nieuw in de praktijk! Sinds kort werk ik op woensdag en vrijdag in de praktijk van dokter Thuijs. Oorspronkelijk kom ik uit regio Den Bosch, ik ben opgeleid in Maastricht en Eindhoven/ Nijmegen en nu dus werkzaam in deze regio. Ik vind het waardevol om als huisarts op een vaste plek te werken, want juist het leren kennen en opvolgen van patiënten geeft het huisartsenvak zijn waarde. Naast mijn werk ben ik vooral bezig met mijn gezin; ik woon in Utrecht met mijn man en kinderen: Tobias is 3,5 en Sofie bijna 2 jaar.

 

Collega’s in opleiding

Sinds sept 2023 zijn er twee nieuwe collega’s gestart welke in opleiding zijn voor doktersassistent. Neira doet de opleiding in de werken-leren variant. Dat betekent dat u haar de komende tijd op maandag, dinsdag en donderdag tegen komt in de praktijk. Sofie loopt tot en met juli 2024 stage bij ons op de donderdag en vrijdag.

Opening Buurtkamer Julianalaan

Eind januari is de Buurtkamer Julianalaan geopend! De buurtkamer is een samenwerking tussen vrijwilligers van de Centrumkerk en MENS. De Buurtkamer is elke vrijdagochtend open tussen 10.00-12.00 voor inwoners uit Bilthoven e.o. Een plek van ontmoeting en gezelligheid. Vrijwilligers zorgen dat de koffie klaar staat.

Adres: Julianalaan 42, Bilthoven. Openingstijden: elke vrijdagochtend tussen 10.00-12.00.

Dementiezorg in Bilthoven / De Bilt

Onze huisartsenpraktijk is actief betrokken bij het Netwerk Dementie De Bilt. Dit is een samenwerkingsverband tussen verschillende partijen die zich bezighouden met zorg en welzijn voor mensen met dementie en hun mantelzorgers in onze regio. Zij hebben onder andere een website ontwikkeld waarop allerlei informatie over dementie en mantelzorgondersteuning in de gemeente De Bilt is terug te vinden.

Mocht u vragen hebben over de zorg of ondersteuning aan iemand met dementie, of bent u mantelzorger van iemand met dementie? De praktijkverpleegkundigen ouderenzorg (Esther Huijsman & Eline Otten) staan u graag te woord! Een afspraak met één van hen maken kan via de praktijkassistenten.