Praktijknieuws – Huisartsenpraktijk Bilthoven – Bilthoven
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Bilthoven
Julianalaan 17a 3722 GD
Bilthoven

Praktijknieuws

Nieuwe locatie bloedprikpunt Unilabs (voorheen Saltro)

Vanaf 1 februari is het laboratorium van Unilabs (voorheen Saltro) gevestigd op hun nieuwe locatie: Plutolaan 1 in Bilthoven.

Zij verlenen hier de volgende diensten:
-Bloedafname
-Functieonderzoeken
-Zelfmeten Trombosedienst
-Inleveren onderzoeksmateriaal

Hiervoor werken zij op afspraak (het inleveren van onderzoeksmateriaal kan wel zonder afspraak). Voor het maken van een afspraak gaat u naar: www.unilabs.nl/afspraak-maken. Indien digitaal niet vaardig, kan een afspraak ook telefonisch gemaakt worden via: 030-2361186.

 

Dementiezorg in Bilthoven / De Bilt

Onze huisartsenpraktijk is actief betrokken bij het Netwerk Dementie De Bilt. Dit is een samenwerkingsverband tussen verschillende partijen die zich bezighouden met zorg en welzijn voor mensen met dementie en hun mantelzorgers in onze regio. Zij hebben onder andere een website ontwikkeld waarop allerlei informatie over dementie en mantelzorgondersteuning in de gemeente De Bilt is terug te vinden.

Mocht u vragen hebben over de zorg of ondersteuning aan iemand met dementie, of bent u mantelzorger van iemand met dementie? De praktijkverpleegkundigen ouderenzorg (Esther Huijsman & Eline Otten) staan u graag te woord! Een afspraak met één van hen maken kan via de praktijkassistenten.

 

Moet ik naar de dokter?

Hardnekkige huiduitslag of een kind met koorts? Iedereen twijfelt wel eens of een bezoek aan de huisarts nodig is.

Moet ik naar de dokter? is volledig gericht op het uitvoeren van digitale zelftriage door patiënten. De applicatie is 24 uur per dag te gebruiken en geschikt gemaakt voor patiënten met lage gezondheidsvaardigheden. Gebruikers hebben gemiddeld minder dan 1 minuut nodig voor het doorlopen van een digitale triage.

DOWNLOAD NU DE GRATIS APP!