Patiëntenomgeving – Huisartsenpraktijk Bilthoven – Bilthoven
Julianalaan 17a 3722 GD Bilthoven Tel:030-228 0353
Header afbeelding

Patiëntenomgeving

In verband met de enorme toename van drukte aan de telefoon, raden wij u aan om een account aan te maken bij ons patiëntenportaal. Op deze manier is het mogelijk uw medicijnen online te bestellen, een e-consult met de dokter starten en ook uw medisch dossier in te zien voor bijvoorbeeld het inzien van uitslagen. 

Regel met gemak uw zorg online!

In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Hulp nodig? Bekijk de gebruikershandleiding en de instructievideo’s over het gebruik van Uw Zorg online via de app en de website van uw zorgverlener.

Herhaalrecepten aanvragen

Heeft u medicijnen nodig die u langdurig gebruikt en die eerder door uw huisarts zijn voorgeschreven? Dan kunt u online uw herhaalrecepten aanvragen.

Vragen stellen

Heeft u een medisch-inhoudelijke vraag waarop niet onmiddellijk een antwoord nodig is? Dan kunt u veilig een bericht naar uw zorgverlener sturen.

Afspraak inplannen

Wilt u een afspraak maken zonder wachttijd aan de telefoon, op een moment dat het u uitkomt? Dan kunt u hiervoor gemakkelijk gebruik maken van de webagenda.

Dossier bekijken

Wilt u inzicht in uw medische gegevens hebben? Dan kunt u online uw dossier bekijken.

Naar patiëntenomgeving

Registreren / inloggen


Download de Zorg4DeBilt app!

Vanaf nu zijn de online diensten ook via een app beschikbaar: de Zorg4DeBilt app. Zo kunt u nog gemakkelijker via uw smartphone of tablet met ons communiceren. U kunt de app Zorg4DeBilt downloaden in de App Store of in Google Play