Afspraken – Huisartsenpraktijk Bilthoven – Bilthoven
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Bilthoven
Julianalaan 17a 3722 GD
Bilthoven

Afspraken

I.v.m. uw privacy vragen wij u een afspraak telefonisch of via het patiëntportaal te maken en niet aan de balie bij de assistente

Consulten

De praktijk is op werkdagen geopend van 8:00  tot 17:00 uur.

U kunt een telefonisch een afspraak maken voor een consult bij de arts, praktijkverpleegkundige, POH-GGZ of de assistente.

De assistente zal vragen naar de reden van uw contact. Dit is om een zo goed mogelijke inschatting te maken van de aard en de spoedeisendheid van uw klacht. Soms komt het voor dat de assistente u eerst enkele adviezen geeft en zal voorstellen het beloop nog even af te wachten. De assistente is (net als de huisarts) gebonden aan haar beroepsgeheim en verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.
Daarnaast kan de assistente zo bepalen of u voor een consult (10 minuten) of dubbel consult (20 minuten) ingepland moet worden.
In principe wordt aangehouden dat voor het goed bespreken en onderzoeken van één klacht door de huisarts 10 minuten nodig zal zijn. Wanneer u meerdere klachten wilt bespreken, kunt u dit aangeven aan de assistente, zij zal per afspraak maximaal 20 minuten voor u inplannen.

Wij streven er naar de afspaak tijden aan te houden, maar houd u er bij het maken van een afspraak rekening mee dat het spreekuur van de huisarts kan uitlopen door onvoorziene omstandigheden (zoals spoedgevallen)

Het is ook mogelijk om via het patiëntportaal zelf een afspraak in te plannen in de agenda van de huisarts.