Afspraken – Huisartsenpraktijk Bilthoven – Bilthoven
Julianalaan 17a 3722 GD Bilthoven Tel:030-228 0353
Header afbeelding

Afspraken

Voor het maken van een afspraak op het spreekuur bij één van de zorgverleners kunt u elke werkdag telefonisch contact opnemen tussen 8.00 uur en 16.30 uur.

Bent u fysiek niet in staat om naar het spreekuur op de praktijk te komen? Bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent, dan kan de huisarts bij u thuis komen. Huisbezoeken worden in principe afgelegd tussen 12.00 en 14.00 uur. Een huisbezoek graag aanvragen op werkdagen voor 9.30 uur.

Wanneer u verhinderd bent, meldt dit dan uiterlijk 24 uurs van te voren bij de assistente. Anders zijn wij helaas genoodzaakt om kosten in rekening te brengen.

Hulpvraag helder krijgen

In onze huisartsenpraktijk vinden we het belangrijk om helder te krijgen wat uw vraag aan de zorgverlener (huisarts, verpleegkundige, assistente) is. Op deze manier kunnen wij efficiënt werken, de kwaliteit van zorg waarborgen en, ondanks de toegenomen drukte in de huisartsenzorg, de wachttijden proberen te beperken. De doktersassistentes zijn ervoor opgeleid om u zo de juiste zorg te kunnen bieden. Zij zullen hiervoor vragen stellen als ‘mag ik vragen waarvoor u komt?’ en ‘wat zijn uw klachten’. Het gaat er hierbij niet om dat de assistente een diagnose stelt, maar dat ze over de juiste informatie beschikt om u zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Wist u dat?

Er een website / app bestaat die op basis van uw leeftijd, geslacht en symptomen kan bepalen of en zo ja, wanneer u naar de dokter moet? Makkelijk, veilig en snel. Kijkt u hiervoor op de website moetiknaardedokter.nl

Meer achtergrondinformatie over gezondheid en ziekte, zelfzorg adviezen of nog eens nalezen wat uw zorgverlener met u heeft besproken? Kijkt u dan op thuisarts.nl